Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Buitenritten

Te paard genieten van de omgeving

Manege Voorst verzorgt buitenritten in de schitterende omgeving van Klarenbeek. Deelnemen kan met eigen paard of pony, maar ook op één van onze manegepaarden of pony’s. Wij doen dit voornamelijk op de zondagen, andere dagen in overleg.

Buitenritten

De buitenritten zijn geschikt voor gevorderderde ruiters. Deelnemers moeten beschikken over een goede controle over de drie gangen, stap, draf en galop. De buitenritten gaan door vanaf een minimum van 4 deelnemers. Tijdens de buitenritten gaat er een gediplomeerde instructie van Manege Voorst mee.

Rondje Bussloo, duurt ongeveer 1.30 uur, een afwisselende tocht in het recreatiegebied met omgeving van bos, water en strandjes. De kosten zijn € 29,50 inclusief huur paard. Leden mogen mee voor € 25,-

Heeft u nog andere/specifieke wensen, vragen over de kosten of wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Kijk hier voor de geplande ritten deze zomer:

16 augustus (nog 2 plekken) 18.30 verzamelen
23 augustus (nog 6 plekken) 14.30 verzamelen
30 augustus (nog 5 plekken) 10. 00 verzamelen