Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Buitenritten

Het mooie weer komt er weer aan!

Vanaf heden organiseren we op Manege Voorst iedere zondag buitenritten in de schitterende omgeving van Klarenbeek. Deelnemen kan met eigen paard of pony, maar ook op één van onze manegepaarden of pony’s. (andere dagen in overleg)

Buitenritten

De buitenritten zijn geschikt voor gevorderderde ruiters. Deelnemers moeten beschikken over een goede controle over de drie gangen, stap, draf en galop. De buitenritten gaan door vanaf een minimum van 4 deelnemers. Tijdens de buitenritten gaat er een gediplomeerde instructie van Manege Voorst mee.

We hebben twee standaard buitenritten:

  1. Rondje Bussloo, duurt ongeveer 1.30 uur, een afwisselende tocht in het recreatiegebied met omgeving van bos, water en strandjes. De kosten zijn € 29,50 inclusief huur paard.
  2. Grote buitenrit Ekebey, duurt ongeveer 2.30 uur, Een afwisselende tocht door het bosrijke gebied van Klarenbeek en omstreken. De kosten zijn € 39,50 inclusief huur paard, een kopje koffie of thee en wat lekker

Menritten

Tijdens de koetsritten bij Manege Voorst kom je van alles tegen. We gaan richting recreatiegebied Bussloo om daar een prachtig rondje te maken door de bossen, langs het water en de stranden. Ook kunnen we de rit verder uitbereiden en het borijke gebied van Klarenbeek en omstreken meenemen. Wij beschikken over 2 enkelspancombinaties waarop 3 tot 5 mensen meekunnen. De ritten kunnen variëren van 1 uur tot en met 2,5 uur. Ook onderweg picknicken en/of een (saniraite) stop behoort tot de mogelijkheiden.

Kosten koetsritten:

Rit van ongeveer 1 a 1,5 uur,   Kosten: 25 euro

Rit van ongeveer 2 a 2,5 uur, kosten: 35 euro

 

Heeft u nog andere/specifieke wensen, vragen over de kosten of wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!