Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Buitenritten

Te paard genieten van de omgeving

Manege Voorst verzorgt buitenritten in de schitterende omgeving van Klarenbeek. Deelnemen kan met eigen paard of pony, maar ook op één van onze manegepaarden of pony’s. Wij doen dit voornamelijk op de zondagen, andere dagen in overleg.

Buitenritten

De buitenritten zijn geschikt voor (gemiddeld) gevorderde ruiters. Deelnemers moeten beschikken over een goede controle over de drie gangen, stap, draf en galop. De buitenritten gaan door vanaf een minimum van 5 deelnemers. Tijdens de buitenritten gaat er een gediplomeerde instructie van Manege Voorst mee.

Rondje Bussloo, duurt ongeveer 1,5 uur, een afwisselende rit in het recreatiegebied met omgeving van bos, water en strandjes. De kosten zijn € 35,- inclusief huur paard.

Heeft u nog andere/specifieke wensen, vragen over de kosten of wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Data 2022:
Planning is nog niet bekend…
We starten medio mei/juni in verband met de toegankelijkheid van het omliggende terrein.