Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Informatie en maatregelen mbt coronavirus

Manege Voorst annuleert alle manegelessen en (sport)activiteiten (groepslessen, privélessen, begeleid paardrijlessen, wedstrijden en afspraken) t/m 6 april 2020.

BSO en Zorgmanege de Vrijbuiters is gesloten van 16 maart t/m 6 april 2020, behalve voor kinderen waarvan ouders werkzaam zijn binnen ‘vitale functies’ zie cruciale beroepsgroepen op www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen


Manege Voorst BV (Manege BSO en Zorgmanege) handelt m.b.t. het coronavirus volgens de landelijke richtlijnen van het RIVM en de GGD.Op dit moment zien wij geen reden de deuren te sluiten, er zijn geen medewerkers of andere betrokkenen van Manege Voorst BV besmet met het coronavirus. We kunnen ons voorstellen dat de situatie u bezighoudt en dat u zich wellicht zorgen maakt. Via deze brief willen wij u daarom graag verder meenemen in de wijze waarop Manege Voort BV (Manege, BSO en Zorgmanege) omgaat met de situatie.

Het management van Manege Voorst BV houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en informeert u als de situatie verandert. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Advies

Als u met uw kind op vakantie bent geweest in een gebied met coronabesmettingen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn, dan adviseren we u om de gezondheid van uzelf en uw kind goed in de gaten te houden. Neem bij twijfel over de gezondheid contact op met uw huisarts. Zijn er geen gezondheidsklachten binnen uw gezin? Dan is er volgens de RIVM en GGD geen reden om uw kind niet naar de Manege, BSO of Zorgmanege te laten gaan.

Aandacht voor Hygiëne

Op de Manege, BSO en Zorgmanege wordt aandacht besteed aan hygiënemaatregelen en op de gehele locatie hangen instructieformulieren met deze boodschap:

  • Regelmatig handen wassen;
  • Hoesten en niezen aan de binnenkant van de elleboog;
  • Gebruik van papieren zakdoekjes;
  • Geen handen schudden.

Extra maatregelen

Manege:

  • De FNRS- Dressuurwedstrijd van 29 maart gaat niet door en komt te vervallen
  • Kom met zo weinig mogelijk personen naar Manege Voorst, blijf niet langer dan nodig
  • Afspraken (m.u.v. lessen) worden verzet

BSO en zorgmanege

  • Er is geen fysieke overdracht, indien nodig vindt dit telefonisch plaats
  • Ouders kunnen kinderen bij het hek wegbrengen en ophalen
  • Afspraken, intakes en evaluaties worden verzet

Gezondheidsklachten

Wij verzoeken iedereen met gezondheidsklachten/ symptomen niet naar de Manege, BSO of Zorgmanege te komen. Afmelden kan zoals u dat gewend bent via de mail of telefoon.

N.B. indien wij twijfelen over de gezondheid van aanwezigen, behouden de medewerkers het recht je naar huis te sturen / het kind op te laten halen.

Vragen

Er is momenteel geen aanleiding om Manege Voorst BV (Manege, BSO en Zorgmanege) te sluiten of andere maatregelen te nemen. Mocht hierin iets veranderen, dan zullen we u hier direct over informeren. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Contactpersoon Manege: Emel Oudt – 0637317269 – info@manege-voorst.nl
Contactpersoon BSO en Zorgmanege: Marjolein Boger – 0615321588 – devrijbuiters@manege-voorst.nl

Team Manege Voorst