Kinderfeestjes

Ben je bijna jarig of net jarig geweest en ben jij gek op paarden?
Dan is een kinderfeestje op Manege Voorst echt iets voor jou!

Manege Voorst is gelegen aan het prachtige recreatieve en bosrijke gebied Bussloo, tussen Klarenbeek (Voorst) en Apeldoorn. Een mooi paradijs voor mens en dier! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes beleef je bij ons een onvergetelijke dag!

Vanaf 14.00 zijn jullie welkom. We gaan eerst kennis maken met alle pony’s, paarden en andere dieren. Natuurlijk gaan we ook een ritje op de pony maken. Onze begeleiders lopen mee, zodat kinderen die nog nooit op een pony hebben gezeten zich helemaal veilig voelen. Met onze shetlander Silke gaan we een parcours doen en ook wordt er lekker gepoetst en geknuffeld.

We gaan hoefijzers versieren die je na afloop mee naar huis mag nemen. Tussendoor is er gelegenheid om wat te drinken met wat lekkers. Als iedereen hongerig geworden is van alle inspanningen, gaan we patat eten met een frikandel, kroket of een kaassoufflé.

De middag duurt van 14.00 tot 17.00 uur en kost € 15,00 per kind inclusief onbeperkt ranja, wat lekkers bij binnenkomst, het hoefijzer versieren en natuurlijk de patat met een snack.

De kinderfeestjes vinden uitsluitend plaats op zaterdag en we hanteren een minimum van 6 kinderen.

Meld je aan voor een kinderfeestje op manege Voorst:

Alle velden zijn verplicht

Naam:

Achternaam:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aanvullende informatie:

Aantal kinderen (6-15):

Om spam te voorkomen vragen wij u onderstaande tekens over te nemen.

captcha

Uw gegevens worden verstuurd over een beveiligde verbinding