Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Stages en leerwerkplekken

Posted on 14 september 2015 By

Calibris
aequor
Ieder jaar bieden wij stagiaires de mogelijkheid om het vak te leren bij BSO/Zorgmanege De Vrijbuiters. En wij leren van hen. BSO/ Zorgmanege De Vrijbuiters heeft veel aandacht voor het pedagogisch beleid en nieuwe ontwikkelingen en inzichten op dat terrein.
Je krijgt de ruimte voor opdrachten aan school en de kans je talenten te ontwikkelen. Heb je affiniteit met kinderen uit het speciaal onderwijs en beschik je over groene vingers, meld je dan snel aan!
We hebben plaats voor enthousiaste studenten die bijvoorbeeld een SPW of PW-opleiding volgen en een stageplaats (BOL) of een leer-werkplek (BBL) zoeken. Ook HBO-studenten kunnen bij ons terecht.
Heb je interesse in een stageplaats bij BSO De Vrijbuiters, neem dan contact op door middel van een enthousiaste mail te sturen naar: ruitersportbso.devrijbuiters@gmail.com of bel naar: 06-15321588

Vacatures Manegebedrijf