Paardrijden bij de Zorgmanege

Paardrijden op de Zorgmanege

De Zorgmanege zou geen Zorgmanege heten als er geen paardrijlessen gegeven zouden worden. Het is mogelijk om te leren paardrijden onder begeleiding van een gespecialiseerde instructeur die kennis en ervaring heeft van het begeleid paardrijles geven aan kinderen en volwassenen met een beperking. De groepen zijn klein, maximaal 6 deelnemers. Daarnaast zijn er zijn meerdere begeleiders aanwezig voor extra ondersteuning tijdens de lessen. In de lessen rijden wij niet alleen op zadels, maar maken wij ook gebruik van rij singels. Hiermee stimuleer je je balans op het paard, maak je meer contact met het paard en het geeft een veilig gevoel doordat je de singel kan vasthouden!

Deze lessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Zij geven met veel rust en duidelijkheid les aan onze kinderen, jongeren en volwassenen. Plezier in het paardrijden staat voorop!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

rijdenbij1rijdenbij2


Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.