Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Ruiterkampen

Ruiterkampen bij Manege Voorst! 

Ruiterkamp2

Ruiterkamp bij Manege Voorst is voor iedereen die zelfstandig kan stappen, draven en galopperen, ook als je geen lid van deze manege bent!

Iedere deelnemer aan dit zomerkamp krijgt een eigen verzorgpaard toegewezen, per activiteit worden de paarden verdeeld. Het overnachten gebeurt in de gezellige kantine van Manege Voorst, voor iedereen is er een goed plekje! Dressuurles, springles, crossles, buitenrijden, longeren, menrit, voltige en natuurlijk ga je op ook pad voor leuke activiteiten. Het is een verrassing wat hiervoor allemaal op het programma staat, maar dat het leuk wordt staat vast!

Data ruiterkampen 2019: 

Maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus 2019

Maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus 2019

Heb jij zin in een Ruiterkamp bomvol activiteiten waaronder lessen, buitenritten, een bonte avond en nog veel meer? Meld je dan aan via info@manege-voorst.nl

Voor de kosten van het ruiterkamp kun je contact opnemen via info@manege-voorst.nl of bellen naar 06-37317269/ 055 3011352

*Data zijn onder voorbehoud.