Welkom

 

Manege Voorst brengt mens en dier nader tot elkaar
om zo een samenleving te creeren waar zorgzaamheid,
respect en verbondenheid onze kernwaarden zijn.

 

Manege Voorst is gelegen aan het prachtige recreatieve en bosrijke gebied Busloo, gelegen tussen Klarenbeek (Voorst) en Apeldoorn. Een mooi paradijs voor mens en dier, in deze mooie, veilige en vertrouwde omgeving, ver weg van alle drukte kun je bij ons leren om je paard te begrijpen en jezelf te ontwikkelen. Genieten en ontspannen, zonder angst en druk, om een eenheid te vormen en zorg of speciale begeleiding te krijgen met behulp van paarden. Door de beslotenheid en het persoonlijke karakter van onze authentieke locatie zul je je snel thuis voelen.

Het ruiterpad richting “Bussloo” ligt naast de manege. Manege Voorst is vanaf de A1 zeer gemakkelijk te bereiken en ligt aan de doorgaande weg tussen Apeldoorn en Zutphen.

Bij Manege Voorst delen we de liefde en passie voor de paardensport. We richten ons daarbij ook steeds op samenwerking en communicatie met het paard. Een gezond en tevreden paard en een ruiter in balans die samen plezier beleven is ons doel. In de lessen wordt op betrokken wijze aan de ontwikkeling van de ruiter en het paard gewerkt. Dit gebeurt niet alleen door paard te rijden maar ook met grondwerk, inzicht in jezelf en je houding ten opzichte van het paard. Wij geven ook workshops en trainingen om de relatie met je paard te verbeteren.

 

Ruiterkampen bij Manege Voorst weer groot succes
Persbericht: Ruiterkampen bij Manege Voorst weer groot succes Deze zomer worden er weer ruiterkampen gehouden bij Manege Voorst. Het eerst kamp is net afgesloten en was weer een geweldig...
Lees verder Beheerder 27-07-2014
Nieuwsbrief Juli 2014
Lees verder Beheerder 14-07-2014
Toponderscheiding **** voor Manege Voorst
Toponderscheiding **** voor Manege Voorst Manege Voorst heeft bij de Manege test van het gerenommeerde paardentijdschrift BIT, de hoogste sterrenonderscheiding gekregen. De manegetest...
Lees verder Webmaster Manege Voorst 22-06-2014
Nieuwsbrief
Lees verder Webmaster Manege Voorst 07-06-2014
Ruiterkamp 2014
Lees verder Webmaster Manege Voorst 30-05-2014
1-5 uit 39 Volgende pagina >>
 

Bso

© 2009 Manege Voorst | Oude Zutphenseweg 3a | Klarenbeek | T 055 3011352 | E | admin