Welkom

 

Manege Voorst brengt mens en dier nader tot elkaar
om zo een samenleving te creëren waar zorgzaamheid,
respect en verbondenheid de kernwaarden zijn.

 

Manege Voorst is gelegen aan het prachtige recreatieve en bosrijke gebied Bussloo, tussen Klarenbeek (Voorst) en Apeldoorn. Een paradijs voor mens en dier. In deze mooie, veilige en vertrouwde omgeving, ver weg van alle drukte, kun je bij ons leren om je paard beter te begrijpen en jezelf te ontwikkelen. Genieten en ontspannen, zonder angst en druk, om een eenheid te vormen en zorg of speciale begeleiding te krijgen met behulp van paarden. Door de beslotenheid en het persoonlijke karakter van onze authentieke locatie zul je je snel thuis voelen.

Het ruiterpad richting Bussloo ligt naast de manege. Manege Voorst is vanaf de A1 zeer gemakkelijk te bereiken en ligt aan de doorgaande weg tussen Apeldoorn en Zutphen.

Bij Manege Voorst delen we liefde en passie voor de paardensport. We richten ons daarbij ook steeds op samenwerking en communicatie met het paard.Ons doel is om een ruiter in balans samen met een gezond en tevreden paard plezier te laten beleven. In de lessen wordt op betrokken wijze aan de ontwikkeling van ruiter en paard gewerkt. Dit gebeurt niet alleen door paard te rijden, maar ook met grondwerk, inzicht in jezelf en je houding ten opzichte van het paard. Wij organiseren ook workshops en trainingen om de relatie met je paard te verbeteren.

Definitieve startlijst FNRS Dressuur 21-09-2014
Lees verder Beheerder 20-09-2014
Nieuwsbrief September
Lees verder Beheerder 06-09-2014
Nieuwsbrief augustus 2014
Lees verder Beheerder 10-08-2014
Ruiterkampen bij Manege Voorst weer groot succes
Persbericht: Ruiterkampen bij Manege Voorst weer groot succes Deze zomer worden er weer ruiterkampen gehouden bij Manege Voorst. Het eerst kamp is net afgesloten en was weer een geweldig...
Lees verder Beheerder 27-07-2014
Nieuwsbrief Juli 2014
Lees verder Beheerder 14-07-2014
1-5 uit 42 Volgende pagina >>
 

Bso

© 2009 Manege Voorst | Oude Zutphenseweg 3a | Klarenbeek | T 055 3011352 | E | admin