Voor volwassenen

Volwassenen

Voor volwassenen met een verstandelijke beperking, een stoornis in het autistisch spectrum, ADHD en/of andere speciale behoeftes bieden wij een plek waar je tot rust kunt komen, structuur krijgt in je dagbesteding, waar je nieuwe mensen leert kennen en waar wordt gekeken naar jouw mogelijkheden en talenten om verder te kunnen ontwikkelen om misschien door te kunnen stromen naar een reguliere werkplek.

voor volwassenenDagactiviteiten:
  • lichte klussen (water/voerbakken schoonmaken,schilderwerk)
  • verzorging dieren (poetsen, stal/hokken uitmesten)
  • maaltijden bereiden (pizza/taart bakken)
  • werken in de moestuin (seizoensgroente plukken,wieden,snoeien)
  • lichte productiewerkzaamheden (timmeren)

Dit zijn enkele dagbestedingsactiviteiten die wij in groepsverband uitvoeren. Het in contact komen met de dieren en de aandacht en zorg die wij ze bieden is vanzelfsprekend, het contact tussen de cliënt en de dieren heeft een positieve uitwerking op de ontwikkeling.

IMG-20160727-WA0001

Lijkt het jou leuk om deze activiteiten op te nemen in jouw dagbesteding? Neem dan contact op met onze Zorgmanege, je bent van harte welkom en straks wandel je misschien wel gezellig met ons mee!


Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.