Agenda

Pennydag bij Manege Voorst

Wegens groot succes organiseert Manege Voorst weer een leuke Pennydag en wel op donderdag 1 maart 2018.  Een leuke en leerzame dag vol paardenactiviteiten! Deze dag is uitermate geschikt voor kinderen die nog geen of weinig ervaring met pony’s en paarden hebben.  We gaan onder anderen Paarden en pony’s poetsen, knuffelen en voeren. Er worden verschillende activiteiten ondernomen op/naast/met/zonder/over paarden. In de middag staat er een heerlijke lunch klaar. Door de ruime binnenlocatie is deze dag ook uiterst geschikt bij slecht weer.

Dus meldt je gauw aan, want vol = vol!
Datum:                       1 maart 2018
Tijd:                            10.00u tot 16.00u
Plaats:                       Manege Voorst, BSO “de Vrijbuiters”
Oude Zutphenseweg 3a in Klarenbeek
Leeftijd:                      4 t/m 13 jaar
Kosten:                      30 euro per kind, inclusief lunch
Opgeven:              info@manege-voorst.nl

Cursus paard en welzijn

Dit jaar organiseren we weer de cursus Paard & Welzijn bij Manege Voorst. Erg leuk voor de jeugd of voor papa’s en mama’s!

Vanaf donderdag 15 maart 2018 organiseren de cursus voor iedereen die meer wilt weten over de omgang en verzorging van paarden. De cursus bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte en de volgende onderwerpen zullen aan bod komen: Welzijn, Omgang en Verzorging, Voeding, Huisvesting en vervoer, Gezondheid en preventie. De kosten bedragen 95 euro inclusief het boek Paard&Welzijn t.w.v. 14,95 euro, koffie/thee tijdens de cursus en een certificaat aan het einde van de cursus.

De cursus zal op de volgende datums plaatsvinden:
         Donderdag 15 maart
         Donderdag 22 maart
         Donderdag 29 maart
         Donderdag 5 april
–      Donderdag 12 april

Om 18.30 starten we met de cursus tot ongeveer 20.30.  Opgeven of meer informatie? mail naar  info@manege-voorst.nl