Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Informatie

Manege

Manege Voorst is gelegen aan het prachtige recreatieve en bosrijke gebied Bussloo, tussen Klarenbeek (Voorst) en Apeldoorn. Een paradijs voor mens en dier. Genieten en ontspannen, zonder angst en druk, ervaar je eenheid met je paard.

Bij Manege Voorst delen we liefde en passie voor de paardensport. We richten ons daarbij op samenwerking en communicatie met het paard. Ons doel is om de ruiter in balans, samen met een gezond en tevreden paard, plezier te laten beleven.

In de lessen wordt vakkundig, veilig en met aandacht gewerkt aan de ontwikkeling van ruiter en paard. Dit doen we onderandere door het geven van paardrijlessen, grondwerk en het geven van inzicht in jezelf en je houding ten opzichte van het paard. Wij organiseren ook workshops en trainingen om de relatie met je paard te verbeteren.

Lessen

Manege Voorst staat voor goed en verantwoord leren paardrijden, onder begeleiding van vakkundige en gepassioneerde instructeurs. Lessen worden gegeven aan jeugdigen en volwassenen, voor beginnende en gevorderde ruiters en van recreatief tot prestatiegericht. Wij bieden groepslessen, privélessen en uiteraard ook buitenritten. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleid paardrijden (individueel en in groepsverband) voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Algemeen veiligheidsbeleid voor ruiters van Manege Voorst

JadeLanouska