De locatie

De locatie

Manege Voorst beschikt over een binnenbak van 20×40 meter met een tribune die plaats biedt aan ongeveer 200 personen. De bak is voorzien van: wandspiegels, goede bodem, besproeiingsinstallatie en een muziekinstallatie.

Onze schitterende , authentieke accommodatie beschikt over luxe voor mens en dier. Wij bieden 26 ruime en verlichte stallen voor onze manegepaarden. Onze 20×40 binnenbaan is voorzien van ledverlichting een goede bodem, sproei-installatie, wandspiegels en een muziekinstallatie.

Aan de achterzijde van de manege ligt onze ruime 30 bij 56 buitenbaan. De buitenbaan is voorzien van verlichting en er staan gezellige bankjes om de lessen en overige activiteiten te kunnen volgen.

Vanaf de buitenbaan heeft u uitzicht over de weilanden. Wij hebben 6 ruime stroken weiland en 4 grote paddocks (15×15).
Ook aan de parkeerplaats in de groenstrook zijn kleine paddocks geplaatst, hierdoor kunnen alle paarden allemaal elke dag naar buiten.

Naast de buitenbaan, aan het ruiterpad staat een trainingsmolen waar 4 paarden in kunnen.
De trainingsmolen biedt extra mogelijkheden op het gebied van beweging, de trainingsmolen wordt uitsluitend bediend door medewerkers van Manege Voorst.

Via het ruiterpad, wat van start gaat bij onze entree, bent u binnen 10 minuten op het schitterende recreatie gebied van Bussloo. Hier kunt u samen met uw paard uren genieten van dit schitterende natuurgebied. Speciaal aangelegde ruiterpaden zorgen ervoor dat u niet kunt verdwalen.

Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje buitenritten.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen, bel gerust voor het inplannen van een afspraak op 055-3011352


Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.