Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

De locatie

De locatie

Manege Voorst beschikt over een binnenbak van 20 bij 40 meter met een tribune die plaats biedt aan ongeveer 200 personen. De bak is voorzien van: wandspiegels, goede bodem, besproeiingsinstallatie en een muziekinstallatie.

Onze schitterende , authentieke accommodatie beschikt over luxe voor mens en dier. Wij bieden 26 ruime en verlichte stallen voor zowel manege- als pensionpaarden. Onze 20 bij 40 binnenbaan is voorzien van een goede bodem, sproei-installatie, wandspiegels en een muziekinstallatie.

Aan de binnenbak bevindt zich een ruime tribune die plek biedt voor ca. 200 toeschouwers. Aan de achterzijde van de manege ligt onze ruime 30 bij 56 buitenbaan. De buitenbaan is voorzien van verlichting en er staan gezellige bankjes om de lessen en overige activiteiten te kunnen volgen.

Vanaf de buitenbaan heeft u uitzicht over de weilanden. Wij bieden 4 ruime weilanden, voorzien van een dubbele rij schriklint. Op deze manier hebben wij de mogelijkheid om de paarden apart, of in groepen te weiden zonder dat zij het contact met elkaar verliezen.

Naast de buitenbaan, aan het ruiterpad staat een trainingsmolen waar 4 paarden in kunnen.
De trainingsmolen biedt extra mogelijkheden op het gebied van beweging, de trainingsmolen wordt uitsluitend bediend door medewerkers van Manege Voorst. De medewerkers zorgen er voor dat de manegepaarden dagelijks in de trainingsmolen worden gezet.

Via het ruiterpad, wat van start gaat bij onze entree, bent u binnen 10 minuten op het schitterende recreatie gebied van Bussloo. Hier kunt u samen met uw paard uren genieten van dit schitterende natuurgebied. Speciaal aangelegde ruiterpaden zorgen ervoor dat u niet kunt verdwalen.

Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje buitenritten.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u dan vragen? In ons gezellige manege café staat de koffie altijd voor u klaar! Komt u gerust langs en onze medewerkers zullen u met plezier een rondleiding geven en al uw vragen beantwoorden.