Nieuws

Leuk nieuws!

Onze manege en prachtige paarden zijn gebruikt voor een videoclip. Het gaat om de Soundtrack voor de Telekids serie Spirit samen vrij met Sterre koning. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat. Heel gaaf om onze paarden en locatie terug te zien in een videoclip!

—————————————————————————————————————————————–

Paardencentrum Carolina en Manege Voorst fuseren binnen de Stedendriehoek

Manege Voorst en Paardencentrum Carolina (PCC) gaan vanaf 1 juli 2018 hun krachten bundelen en zullen vanaf deze datum gezamenlijk activiteiten gaan aanbieden vanaf de locatie aan de Oude Zutphenseweg 3a te Klarenbeek. Hiermee stopt PCC op de locatie in Barchem (gemeente Lochem).

Manege Voorst heeft naast een erkende FNRS manege ook een Buitenschoolse Opvang (BSO) en een Zorgmanege met de naam “De Vrijbuiters’’.

Manege Voorst en PCC zijn heel blij met deze ontwikkeling, het geeft een enorme impuls om nog actiever te worden met een gevarieerd aanbod aan lessen en activiteiten. De fusie biedt mooie kansen verder te bouwen aan de synergie tussen de manege en BSO en Zorgmanege de Vrijbuiters. De paarden en pony’s zijn in alle activiteiten de verbindende factor. Manege Voorst en PCC hebben dezelfde visie op het paardenwelzijn en hoe lesruiters kwalitatief goed leren paardrijden. Daarnaast zijn beide maneges ervaren in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

Kortom: een unieke manege centraal gelegen binnen de Stedendriehoek en aan natuur- en recreatiegebied Bussloo.

Nina Postmus (nu bedrijfsleider van PCC) is ook voor Manege Voorst een enorme aanwinst. Nina heeft van PCC een geweldig succes gemaakt. Manege Voorst is verheugd dat zij nu gebruik mag maken van haar kennis en ervaring. Zij zal dan ook verantwoordelijk worden voor de lessen en paardenactiviteiten van de manege.

De open dagen voor kennismaking zijn gepland op 29 en 30 juni en 1 juli bij Manege Voorst.

Wij verwelkomen graag iedereen die zich verbonden voelt met paardrijden of een fijne BSO of zorgplek zoekt in een rustgevende omgeving op een locatie lekker in het buitengebied!

En vooral ook zijn de ruiters van Paardencentrum Carolina van harte welkom op de nieuwe locatie!


Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.