De locatie

De locatie

De groepsruimte20150928_175022

Bij BSO de Vrijbuiters hebben wij een mooie en nieuwe groepsruimte. Hier komen de kinderen binnen in een ruimte waar een prettige en rustgevende sfeer heerst en waar zij na een lange en drukke schooldag weer tot rust kunnen komen. In vergelijking met ons buitenterrein is onze groepsruimte klein en knus, maar zeker wel een ruimte waar heerlijk gespeeld kan worden.

Het buitenterrein

Op buitenlevenhet buitenterrein van de BSO hebben de kinderen alle ruimte om heerlijk buiten te spelen, dieren te knuffelen en te verzorgen. De kinderen kunnen timmeren, schommelen of klimmen en klauteren tussen de bomen op ons avontuurlijke speelplaats. Een hut bouwen of aan de slag in de tuin kan natuurlijk ook.

Recreatieplas Bussloo is op loopafstand en bij lekker weer gaan we er regelmatig op uit om te zwemmen. De paden en wegen rondom de manege zijn uitermate geschikt voor een mooie wandeling door de natuur, we trekken er dan regelmatig op uit met de pony’s en paarden. De rust, ruimte en natuurlijke omgeving zorgen ervoor dat alle kinderen wel ergens een plekje kunnen vinden om even tot zichzelf te komen. Kortom, er zijn volop mogelijkheden om kinderen een leuke tijd te bezorgen.


Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.