Het team

Het team van Zorgmanege de Vrijbuiters

Patricia HarmsenPatricia Harmsen, eigenaar Manege Voorst en BSO en Zorgmanege de Vrijbuiters, verantwoordelijk voor contacten met zorgpartners, gemeente en externe relaties.

mbogerMarjolein Boger, begeleider van de dagbesteding op de Zorgmanege de Vrijbuiters, zorgt dat alle operationele processen goed lopen, is vraagbaak voor de ouders en werkt ook als senior pedagogisch medewerker op de groep. Zij heeft veel kennis en ervaring met (jong)volwassenen met een lichtverstandelijke beperking en/ of gedragsproblematiek. Marjolein werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

tvos Tessa Vos, pedagoog voor de BSO en Zorgmanege, begeleidt kinderen met een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek in groepsverband en individueel. Is tevens gespecialiseerd in het geven van PPG, praktische pedagogische gezinsbegeleiding wat door de Zorgmanege aan ouders wordt aangeboden. Daarnaast is Tessa gecertificeerd SCHIP-behandelaar.
Tessa is ook verantwoordelijk voor begeleidingsplannen van de kinderen en levert een bijdrage aan het beleid van de Zorgmanege. Tessa werkt op woensdag, donderdag, vrijdag, en om de week op zaterdag en zondag.

 

Emel Oudt, draagt zorg voor de operationele aansturing van de Manege, BSO en Zorgmanege.
Emel is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg en financiële administratie en is gecertificeerd SCHIP- behandelaar.
Beschikbaar op alle dagen via info@manege-voorst.nl of te bereiken op 06-37317269


Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.