Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Het team

Het team van Zorgmanege de Vrijbuiters
Patricia Harmsen
Patricia Harmsen, eigenaar Manege Voorst en BSO en Zorgmanege de Vrijbuiters, verantwoordelijk voor contacten met zorgpartners, gemeente en externe relaties, tevens is zij eindverantwoordelijk voor het gehele manegebedrijf.

mboger
Marjolein Boger, leidinggevende van BSO en Zorgmanege de Vrijbuiters, zorgt dat alle operationele processen goed lopen, is vraagbaak voor de ouders en werkt ook als senior pedagogisch medewerker op de groep. Zij heeft veel kennis en ervaring met kinderen met een verstandelijke beperking. Marjolein werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

tvos
Tessa Vos, pedagogisch medewerker, begeleidt kinderen met een verstandelijke beperking in groepsverband en individueel. Is tevens gespecialiseerd in het geven van PPG, praktische pedagogische gezinsbegeleiding wat door de zorgmanege aan ouders wordt aangeboden.
Tessa is ook verantwoordelijk voor begeleidingsplannen van de kinderen en levert een bijdrage aan het beleid van de zorgmanege. Tessa werkt op woensdag, donderdag, vrijdag, elke zaterdag en om de week op zondag.

 

Josje Janssen, pedagogisch medewerker, begeleidt kinderen met een verstandelijke beperking in groepsverband en individueel. Daarnaast is Josje ook verantwoordelijk voor de begeleidingsplannen van de kinderen. Josje werkt op maandag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag en zondag.

 

 

 

Anne Stapelbroek, pedagogisch medewerker, begeleidt kinderen met een verstandelijke beperking in groepsverband en individueel. Daarnaast geeft Anne begeleid paardrijlessen op zaterdag. Anne werkt op dinsdag, donderdag en zaterdag.

 

Jasmijn Leenstra, pedagogisch medewerker, begeleidt kinderen met een verstandelijke beperking in groepsverband en individueel.

 

eoudt

Emel Oudt, coördinator van Manege Voorst, coördineert alle operationele processen voor Manege Voorst en werkt dus nauw samen met de BSO en Zorgmanege. Emel is het vaste gezicht van Manege Voorst en ontvangt alle nieuwe klanten met veel enthousiasme.