Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Het team

Het team van Zorgmanege de Vrijbuiters

Patricia HarmsenPatricia Harmsen, eigenaar Manege Voorst en BSO en Zorgmanege de Vrijbuiters, verantwoordelijk voor contacten met zorgpartners, gemeente en externe relaties, tevens is zij eindverantwoordelijk voor het gehele manegebedrijf.

mbogerMarjolein Boger, leidinggevende van BSO en Zorgmanege de Vrijbuiters, zorgt dat alle operationele processen goed lopen, is vraagbaak voor de ouders en werkt ook als senior pedagogisch medewerker op de groep. Zij heeft veel kennis en ervaring met kinderen met een verstandelijke beperking. Marjolein werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

tvos Tessa Vos, pedagogisch medewerker, begeleidt kinderen met een verstandelijke beperking in groepsverband en individueel. Is tevens gespecialiseerd in het geven van PPG, praktische pedagogische gezinsbegeleiding wat door de zorgmanege aan ouders wordt aangeboden.
Tessa is ook verantwoordelijk voor begeleidingsplannen van de kinderen en levert een bijdrage aan het beleid van de zorgmanege. Tessa werkt op woensdag, donderdag, vrijdag, en om de week op zaterdag en zondag.

Anne Stapelbroek, pedagogisch medewerker, begeleidt kinderen met een verstandelijke beperking in groepsverband en individueel. Daarnaast is Anne ook instructrice en is zij bevoegd om paardrijles te geven. Anne werkt op maandag, dinsdag, donderdag en zondag


Dit is Lineke Bussing. Zij is per 01 augustus 2020 fulltime werkzaam bij Zorgmanege de Vrijbuiters als begeleider dagbesteding.
Lineke heeft de HBO opleiding pedagogiek succesvol afgerond en heeft een SKJ registratie.
Zij is vooral te vinden aan de kant van de manege waar zij onze (jong) volwassenen begeleid binnen de dagbesteding.
eoudt
Emel Oudt, coördinator van Manege Voorst, coördineert alle operationele processen voor Manege Voorst en werkt dus nauw samen met de BSO en Zorgmanege. Emel is het vaste gezicht van Manege Voorst en ontvangt alle nieuwe klanten met veel enthousiasme.