Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Lessen

Manege Voorst staat in het teken van goed en verantwoord leren paardrijden, onder begeleiding van een aantal gediplomeerde en enthousiaste instructeurs.

Lessen worden gegeven aan jeugd en volwassenen, beginnende en gevorderde ruiters en van recreatief tot prestatiegericht. Kinderen mogen komen rijden vanaf hun 8e jaar. Wel hebben we de pennyclub voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Groepslessen worden gegeven aan maximaal 8 ruiters. Hierdoor is persoonlijke aandacht mogelijk. De basis is dressuur. Er wordt met name gewerkt aan:houding en zit, het “loswerken van paard / pony” en controle hebben over paard / pony. Verder worden de lessen afgewisseld met spring- en carrousellessen.

Privéles is de instructievorm waarbij de ruiter maximale aandacht krijgt. De instructeur kan zich volledig richten op de leerling en uitgebreid ingaan op zijn / haar belangrijke rijtechnische punten.

Longelessen zijn er om te leren paardrijden. Het doel is om te leren paardrijden vanuit een veilige setting, dus aan de longe.
Er wordt gedurende 5 weken gewerkt aan:

  1. De houding van de ruiter
  2. Oefenen en beheersen van de 3 gangen (stap,draf en galop)
  3. Contact tussen ruiter en paard
  4. Het geven van hulpen en leiden van het paard.

De cursus duurt 5x een half uur en kost € 125,-

Voor meer informatie en opgeven kunt u natuurlijk telefonisch of per email contact met ons opnemen. We staan u graag te woord!

Tarievenlijst mv 2018

Telefoon:055 3011352
Mobiel:06 37317269
E-mail:info@manege-voorst.nl