Vacature instructeur

Posted on 2 juni 2016 By

Vacature Manege Voorst

Bij Manege Voorst delen we de liefde en passie voor de paardensport. We richten ons daarbij op de samenwerking en communicatie tussen ruiter en paard. Ons doel is om de ruiter samen met een gezond en tevreden paard plezier te laten beleven. In de lessen wordt vakkundig, veilig en met aandacht (voor welzijn) gewerkt aan de ontwikkeling van ruiter en paard. Naast de reguliere lessen verzorgen wij ook begeleid paardrijlessen voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en professionele instructeur, die beginnende ruiters kan begeleiden maar ook onze fanatieke ruiters een uitdaging kan bieden. Daarnaast heb je ervaring in het geven van begeleid paardrijlessen, heb je affiniteit met deze doelgroep en beschik je over de bijbehorende certificaten.

Een goede en veilige sfeer vinden wij belangrijk. Dit creëren wij door klantgericht te zijn en als team samen te werken binnen het bedrijf. Manege Voorst bestaat uit verschillende onderdelen. Als collega binnen onze organisatie ben jij samen met ons verantwoordelijk voor de sfeer binnen het bedrijf en de verbinding tussen de verschillende onderdelen. Hiervoor zijn eigenschappen als flexibiliteit, creativiteit en goede communicatieve vaardigheden nodig.

Manege Voorst is een actieve manege die regelmatig evenementen organiseert. Naast de maandelijkse FNRS-wedstrijden lever je een actieve bijdrage aan de activiteiten die worden georganiseerd, een organisatietalent kan bij ons goed tot zijn recht komen. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze afwisselende baan binnen dit dynamische bedrijf wat voor jou!

In 1e instantie gaat het om een flexibel contract met mogelijkheden tot groei.

Pas jij in ons profiel stuur dan je CV met motivatie naar info@manege-voorst.nl Voor meer informatie kun je ook bellen naar 055-3011352

Geen categorie

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.